DESCOPERĂ COLECȚIA DE TOAMNĂ-IARNĂ 2017 MARC JACOBS

In News 0 comment
Colectia Marc Jacob F/W 2017-prezentare

Cultura hip-hop americană este tema principală a colecției de catwalk Marc Jacobs, toamnă-iarnă 2017. Prezentată în cadrul săptămânii de modă de la New York, cea mai recentă colecție a brandului aduce în prim plan lejeritatea și naturalețea și este inspirată din documentarul „Hip-Hop Evolution”, un serial care prezintă parcursul profesional al unor personalități marcante din lumea muzicii de la cartierele din Bronx până în vârful topurilor.

Tanara cu haina groasa si caciula defiland pe podium

„Sunt născut și crescut în New York, ceea ce m-a făcut să văd și să simt ce influență importantă a avut hip-hop-ul asupra muzicii, dar și a artei și a stilului, încă din perioada în care urmam cursurile Liceului de Artă și Design. Această colecție reflectă viziunea mea asupra stilului sport-casual cu o notă elegantă specifică foarte bine studiată. Este modul prin care îmi exprim recunoștința și respectul față de generația care a stat la baza influenței stilului urban” a declarat Marc Jacobs.

Kendall Jenner defiland pe podium in defilarea Marc Jacobs 2017

Culorile neutre, rosu, auriu sau caramel întâlnesc piese vestimentare realizate din materiale precum denimul, reiatul sau lâna și compun ținute relaxate cu influențe masculine.
În colecția de toamnă iarnă predomină siluetele casual, iar hainele de blană, jachetele din denim cu volum în partea de sus, cojoacele, pantalonii cu croi lejer sau evazați și accesoriile masive devin astfel piesele esențiale propuse de către designer pentru sezonul rece.

Tanara imbracata in trening rosu defiland pe podium

 O selectie de look-uri din colecția de runway Marc Jacobs va fi disponibilă în exclusivitate în România în magazinul Sport/Couture (Etaj 1, Băneasa Shopping City București) sau online pe www.sportcouture.ro.

Despre Sport/Couture

Situat la primul etaj al complexului Băneasa Shopping City, magazinul Sport/Couture alătură cele mai apreciate branduri de modă într-un concept shop-in-shop inedit. Suprafața de 1000 mp este destinată unui mix original de colecții casual, upper casual, fashion și sport menite să satisfacă un amplu segment demografic, de la clientul de lux aspirațional până la consumatorul de modă versat.

Sport/Couture prezintă branduri precum Burberry, Z Zegna, Zadig&Voltaire, Marc Jacobs, Paul Smith, IRO, Rag&Bone, Stuart Weitzman, OneTeaspoon, 7 for all Mankind, Just Cavalli, Frame, La Martina, Michael by Michael Kors, Bikkembergs, Adriano Goldschmied, Adidas by Stella McCartney, Adidas Porsche Design, See by Chloe.
Te-ar putea interesa si: Cum Purtam Salopetele in 2020

RELATED ARTICLES