INTERVIU | Liviu Teodorescu si pasiunea pentru moda: "Stilul meu evolueaza constant"

In News 0 comment
Liviu Teodorescu, shooting in curtea unei gospodarii
Astazi stam de vorba cu Liviu Teodorescu despre moda, propriul stil vestimentar si pasiunile sale.
 

Care este cheia succesului tău?
Cheia succesului meu este munca. Știu că poate suna clișeic, dar sunt foarte pasionat de ceea ce fac și ador să muncesc, să mă împlinesc prin muzică.

 Care este cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o în activitatea ta?
Cea mai mare provocare a fost să îmi mențin creșterea și să găsesc oamenii care să susțină asta. Am rătăcit un timp, căutând echipa pe care azi încep să o adun în jurul meu, oamenii care să aibă încredere în proiectul meu. E firesc să fie așa, cred că asta e provocarea oricui.

Cum arată o zi din viața ta?
Niciodată nu sunt 2 zile la fel, în afară de perioadele în care fac muzică și mă închid în studio. Când fac asta, nu numai zilele, ci și nopțile arată la fel. În rest, sunt prins cu emisiuni, concerte și activități care implică relația directă cu fanii, oamenii care iubesc ceea ce fac.

Dacă ar trebui să îți alegi o altă carieră, care ar fi aceasta?

Actoria cred. Dar nu știu dacă ceva m-ar putea împlini așa cum o face muzica.

Dezvăluie o sursă nesecată de inspirație pentru activitatea ta?
Relaxarea e o sursă nesecată de inspirație. Din relaxare totul e simplu, ideile vin de la sine. Mă adun foarte bine și când am un deadline, dar chiar și atunci, caut relaxarea.

Pare că ai o pasiune pentru fashion, ne-ai contrazice sau ai confirma?
Confirm. Apetitul pentru modă este ceva recent la mine și le mulțumesc oamenilor din jurul meu care mi l-au deschis. Am stilista mea, un om minunat care mă sfătuiește și mă ajută să iau cele mai bune decizii.

Cum ai caracteriza stilul tău vestimentar?
Stilul meu vestimentar este ceva ce evoluează în mod constant și nu pot pune momentan o ștampilă. Și, fie vorba între noi, nici nu vreau. Cred că sunt și clasic, și urban, un mix între cele două.

Spune povestea piesei favorite din garderoba ta.
Ador Chelsea Boots, momentul când am făcut cunoștință cu acest model de încălțăminte a fost într-o perioadă foarte frumoasă din viața mea, perioadă în care am început să-mi pun problema unui stil pe partea de haine. Le-aș purta în continuare, dar e prea cald afară deja :))

 Care este parfumul tău preferat?

Parfumul meu preferat este Eros de la Versace.

Care este vacanța ta de suflet?

Ultima dată am fost la Milano și pot spune că a fost vacanța mea de suflet. Am vizitat tot ce se poate vizita pentru că obiectivele istorice sunt una dintre marile mele pasiuni. Ador să le privesc și să îmi imaginez perioada istorică în care erau actuale. Ador să îmi imaginez cum era viața în perioada respectivă, să mă gândesc la întrebările pe care și le puneau oamenii într-o anumită perioadă, privind obiectul vechi pe care eu îl am, acum, în față.

Restaurantul ideal pentru o cină romantică.
Iubesc Gargantua, de pe Grădina Icoanei. Îmi place mult și 18 by Embassy, dar cred că o terasă este locul ideal pentru o cină romantică.

RELATED ARTICLES