Top 15 hanorace pentru look cool de toamna

In News 0 comment
Tanara stand in fata unui bloc, cu gard si biciclete

Cu toamna apropiindu-se, nu e de mirare că sufletele ne tanjesc deja dupa dragile noastre hanorace de dama. Protectoare, cu alură sport si look nonconformist si cool, aceste obiecte vestimentare sunt ideale atat pentru sezoanele de tranzitie, dar si pentru anotimpurile reci.

Azi am adunat laolalta cele mai dorite itemuri vestimentare ale momentului, si anume hanoracele pentru femei. Afla cum sa le porti pentru un look perfect integrat in tendinte, dar si care sunt modelele ce se impaca de minune cu trendurile actuale. Vezi la ce ne raportam in randurile de mai jos!

Cum sa porti hanoracele pentru femei in toamna 2020

Hanoracele de dama sunt chintesenta look-ului de toamna. Gluga si buzunarele cu care sunt dispuse iti asigura protectie impotriva intemperiilor si a provocarilor sezonului rece, iar look-ul lor unisex, cu accente rebele, se potriveste la orice.

Ce sa mai spunem despre darul unic al hanoracelor pentru femei, de a avantaja orice tip de silueta? Fie ca vorbim despre un hanorac oversized care ascunde kilogramele in plus, fie de unul scurt, de tip crop top, care reliefeaza acele patratele la care ai lucrat atat, efectul e incredibil de hot.

Dar sa trecem la treaba: cum porti hanoracele de dama in toamna 2020? In primul rand, tine cont ca outfiturile sport revin in centrul atentiei. Sa asociezi un hanorac cu pantalonii de trening corespunzatori e la fel de cool ca oricand. Adauga tenisi sau pantofi sport si esti gata sa te relaxezi asa cum se cuvine in toamna 2020.

Vrei un look minimalist? Asociaza o pereche de bermude cool cu un hanorac oversized si vei straluci in zilele mai calde de toamna. Completeaza cu papuci, atat timp cat temperaturile iti permit, sau cu sneakers cu un look retro.

Hanoracul lung purtat peste o rochie eleganta sau cu o fusta cu paiete e un outfit care nu se va demoda niciodata. Poti apela la botine cu toc sau chiar la sandale, daca toamna se dovedeste blanda cu tine.

Un hanorac de dama cu fermoar ce ascunde o salopeta cool, cu look utilitar, poate deveni de asemenea o tinuta la care sa apelezi pe banda rulanta in acest sezon. Asociaza cu pantofi cu toc sau cu o pereche de adidasi colorati.

Vrei un look inspirat de anii 90? Imbraca un crop top, ia o pereche de mom jeans si un hanorac roz de dama, oversized. Asociezi feminitatea cu caracterul cool si relaxat al celei mai nonconformiste decade. La fel de bine te vei simti insa si intr-un hanorac scurt, care sa iti evidentieze abdomenul lucrat la sala (sau nu). Bonus: te vei simti de milioane in pielea ta.

Top 15 hanorace de dama la moda in toamna 2020

Hanoracele de dama de mai jos sunt tot ce are mai drag toamna 2020. Imbina practicul cu placutul, asociaza stilul cu comoditatea si ne sunt atat de dragi. Nu rata nici modelele inspirate din garderoba masculina, nici itemurile preferate in decada 2000, dar nici articolele clasice, despre care stii ca se vor purta in orice sezon.

Iata topul pe care sa mizezi in cea mai stilata si mai sofisticata toamna din viata ta!

15. Hanorac lung

Hanoracul lung pentru femei este un clasic al garderobei si fireste ca si-a facut loc intr-un mare stil si in moda din toamna 2020. Un hanorac lung prezinta si marele avantaj de a se dovedi flatant cu orice tip de silueta, de la cele atletice sau androgine la cele voluptoase. Asigura-te ca ai in garderoba atat un hanorac lung colorat, dar si unul intr-o nuanta uni, care sa se preteze la orice alta culoare din garderoba ta.

Tanara cu hanorac mergand pe calea ferata

Cum porti? Pentru ca vorbim despre un item cu dimensiuni mai mari, combina hanoracul lung cu articole vestimentare stramte. O pereche de blugi skinny sau colantii tai de yoga vor tine companie hanoracului lung de dama, in outfituri in care te vei relaxa de minune. O idee la fel de buna este reprezentata de combinatia cu bermude sau cu blugi scurti.

14. Hanoracul de dama cu imprimeu

Aici, ai libertate completa de alegere. De la hanoracele animal print care adauga o nota de glam fiecarei garderobe la cele florale, care amintesc de vara cea plecata, nu poti da gres. Dar recomandarea noastra este un hanorac cu imprimeu artistic, care va conferi vibratii boeme tinutelor tale.

Tanara care sta culcata pe pista de skateboard

Combina cu articole vestimentare in nuante neutre, precum o pereche de colanti negri, dar adauga in outfitul tau si cateva elemente in culori aprinse. Un fes roz, de exemplu, poate reprezenta o varianta de accesorizare pur si simplu fabuloasa. La ce styling mai poti apela? La un hanorac asortat perfect cu o pereche de pantaloni cu acelasi imprimeu!

13. Hanorac cu fermoar

Ti-am spus ca itemurile clasice nu au cum sa iasa vreodata din tendinte! Un astfel de exemplu este hanoracul cu fermoar: se imbraca usor, are o alura sport-casual extrem de versatila si e atat de usor de asortat. In plus, hanoracul de dama cu fermoar reprezinta acel articol pe care il poti aborda cu succes in orice anotimp.

Tanara in hanorac cu fermoar intr-un studio foto

Cum porti? Peste o rochie scurta, la final de vara, alaturi de sandale chunky sau de balerini de inceput de toamna. Fireste ca si combinatia cu jeans sau cu culottes e la fel de binevenita. Un tricou simplu si adidasii tai dragi desavarsesc un outfit cu care vei impresiona mereu. Tips? In toamna 2020, mizeaza pe nuante neobisnuite, precum acest hanorac albastru ca cerul!

12. Hanoracul minimalist

Minimalismul se numara printre cele mai pregnante curente fashion din ultimii ani. Prin ce se caracterizeaza el? Prin simplitate a liniilor si a detaliilor, croi unisex si confort desavarsit.

Tanara trista stand pe un bloc de piatra la inaltime

Cum porti? Asociaza cu blugi, ca sa cinstesti minimalismul acestui articol vestimentar. Poti apela de asemenea la o little black dress, dar si la o pereche de colanti si la adidasi cu look retro, ca in anii 90. Oricum, hanoracul minimalist va deveni usor un favorit in garderoba ta, precum acest model!

11. Hanoracul glam

Daca vrei sa atragi toate privirile, atunci un hanorac glam este tot ceea ce iti trebuie. Alege fie paiete, fie un hanorac transparent, precum cel apartinand brandului Red Valentino, din imaginea de mai jos.

Tanara in fusta si hanorac transparent in studio foto

Asociaza cu pantofi cu toc si o fusta scurta, pentru un look care nu va trece neobservat. Dar poti purta acest hanorac de dama si in combinate cu pantaloni jogger pentru o repriza de sport mai stilata ca niciodata.

10. Hanoracul roz

Cea mai feminina culoare nu putea sub nicio forma lipsi din tabloul tendintelor din toamna 2020. Dulce si suav, acest tip de hanorac de dama va aduce in toamna un pic din armonia si din savoarea verii.

Tanara cu hanorac roz pe teren de sport

Cum porti? Adoram ideea de hanorac roz tip rochie, pe care sa il porti in zilele calde de toamna. Cand se face mai frig, adauga un dress si neaparat o jacheta oversized din denim, cu care vei face furori.

9. Hanoracul in nuante neutre

Fie ca vorbim despre un articol de dama nude care se integreaza cu usurinta in orice outfit sau despre un hanorac bej, culoarea toamnei 2020, nu ai cum sa dai gres. Marele avantaj al acestui hanorac pentru femei este acela ca se potriveste usor oricarui tip de ten, culori de ochi sau de par.

Tineri cu dreaduri in hanorace, stand in fata unei usi de garaj

Combina cu alte nuante neutre, precum o pereche de blugi indigo sau pantaloni de trening negri. Dar la fel de bine poti asocia si cu culori indraznete, asa cum sunt rosul aprins sau verdele praz, dar si cu tonuri stralucitoare sau pastelate.

8. Hanoracul de blana

Desi este adevarat ca acest tip de hanorac de dama mai asteapta putin ca sa isi reintre in drepturi, odata ce vremea se raceste vei face furori cu el. Alege un hanorac de blana in tonuri intense, care sa se remarce in orice companie.

Tanara in natura imbracata intr-un hanorac burgundy, cu blana

In ceea ce priveste combinatiile vestimentare, noi adoram asocierea cu pantaloni de trening, un look incredibil pentru un week-end de toamna. De partea cealalta, hanoracul de blana se imprieteneste la catarama si cu rochiile cu look autumnal.

7. Hanoracul sport

Stii la ce ne referim: acel hanorac care face parte din seturile de trening si pe care il poti purta atat alaturi de pantalonii aferenti, dar si in alte combinatii. Recomandarea noastra? Neaparat un model de hanorac Adidas clasic, cu care nu ai cum sa dai gres!

Tanara cu bluza sport cu logo adidas, stand cu bratele incrucisate

Cum porti? Cu blugi, cu pantaloni de trening, cu fuste din denim scurte. Insa o asociere demna de un final de toamna grandios este aceea cu o rochie cu insertii transparente, care sa sfideze tot ce inseamna sport si clasic.

6. Hanorac alb

Un item care va spulbera orice incercare a cuiva de a-l elimina din tendinte este hanoracul de dama alb. Sofisticat si cool, cu o alura sport clasica ce aminteste de tinutele frumoaselor jucatoare de tenis, hanoracul alb e must-have in orice garderoba.

Tanara cu parul cret razand in hohote, stand in fata unui zid bleu

Cum porti? Asociaza cu o fusta de stofa alba midi, dreapta, si cu adidasi in aceeasi culoare. Un lool all white este acum la moda si toamna, nu numai in miezul fraged al verii!

5. Hanorac boyfriend

Incepem topul 5 al celor mai dorite hanorace de femei cu un articol vestimentar pur si simplu irezistibil: hanoracul de dama boyfriend. Nici nu iti imaginezi cat de bine iti poate pune in valoare feminitatea acest articol vestimentar preluat de la iubitul tau din dulap.

Tanara in hanorac si geaca de blugi razand in fata unei usi metalice

Bonus! Gasesti hanorace de dama ieftine gratie reducerilor de final de vara! Asa, ai parte de unul dintre cele mai cool modele de hanorace boyfriend, clasicul Adidas Originals, la un pret wow.

Cat priveste asocierea, noi recomandam combinatii cu jeans, dar skinny, sau cu rochii chic si elegante, carora hanoracul boyfriend le pune in valoare gingasia.

4. Hanoracul scurt

Hanoracele de dama scurte sunt o aditie atat de necesara in orice garderoba. Sunt inspirate de anii 90, deci extrem de dorite acum, si se dovedesc cea mai buna recompensa pentru faptul ca te-ai tinut de sport si cat ai stat acasa.

Tanara care face sport intr-o sala cu pereti cojiti

Asociaza cu mom jeans, cu talie inalta, ca sa iti reliefezi farmecul modern. Dar poti combina si cu o fusta maxi si cu adidasi colorati, daca vrei un strop de joaca influentata de estetica mix&match.

3. Hanoracul oversized

De departe, cel mai ispititor model de hanorac de dama din ultimii ani ramane tot hanoracul oversized. Acest model, atat de prietenos cu silueta, te va ierta pentru toate excesele vestimentare si le va ascunde cu toata generozitatea din lume.

Tanara care sta in curtea scolii, in fata unui gard rupt

Apeleaza la un model colorat intr-o nuanta intensa si asociaza cu acei blugi cu look clasic la care nu vei renunta niciodata. Dar poti purta hanoracul oversized si pe post de rochie, cu adidasii tai preferati.

2. Hanoracul negru

Ce e mai dorit pe lume decat un hanorac negru care sa ti se potriveasca perfect? Cu greu am putea gasi o propunere mai incitanta. Hanoracul negru nu va parasi niciodata domeniul tentant al tendintelor, iar combinatiile vestimentare sunt practic nesfarsite.

Tanara cu hanorac negru zambind pe calea ferata, cu mainile pe cap

Asociaza neaparat cu blugi classy si cu o pereche de adidasi negri cu talpa groasa. Hanoracul negru este insa si cel mai bun amic al acelei rochii florale pe care mai vrei sa o porti si toamna.

1. Hanoracul nonconformist

Fie ca alegi un hanorac pastel sau unul confectionat din materiale neobisnuite, sa stii ca mergi la sigur in toamna aceasta. Inovatia este unul dintre cuvintele preferate ale anotimpului!

Tanara cu hanorac transparent pozand in studio foto

Ce spui despre un hanorac lila cu perforatii? Noi ne-am indragostit de cel din randurile de mai jos. Asociaza cu o fusta cu pliseuri feminine si cu pantofi cu toc sau cu colanti negri, simpli. Vei arata minunat in ambele situatii!

Acestea sunt modelele de hanorac de dama pe care le adoram in toamna aceasta! Lasa-te inspirata de tendintele actuale si mizeaza pe modele sport, dar si elegante sau de-a dreptul rebele!

Foto: Pexels, sportocouture.ro

RELATED ARTICLES